matildajohansson

10 saker jag gör varje dag

Lyssnar på musik. Antingen när jag är ute och går eller tränar, när jag kör bil eller i bakgrunden när jag bara är hemma. Musiken är med överallt och jag har otroligt många spellistor på min spotify som passar till olika stunder.  Favoritlåtarna för mig just nu är Believe med Mumford & Sons och Hey med Fais och Afrojack.

Knäcker mina fingrar, vilket är en jättedum vana som jag tagit upp igen...

Äter gröt. Det är jag väldigt nöjd över då det är en bra och stadig frukost som jag står mig på i många timmar. Dock känner jag att jag skulle vilja hitta en ny favorit-kombo, just nu är det bara skivad banan och jordnötssmör som gäller.

Kollar/skriver i min kalender. Detta är ett måste, vet inte hur jag hade klarat mig utan den. När jag slänger att öga på min vecko-översikt och bläddrar framåt och läser vad som ligger framför känner jag kontroll. Dock kanske mitt beteende kring detta är lite överdrivet för ibland upprepar jag samma "ritual" flera gånger om dagen: läser vad som står på dagen, kollar igenom veckan, bläddrar framåt. Jag måste jobba på att vara mer i nuet...

Läser bloggar. Ok det går dagar då jag inte gör det alls, men jag älskar att läsa bloggar, stora som små. Har en mapp i webbläsaren på min telefon där jag har alla bloggar sparade, så det är smidigt och enkelt att bara klicka mig igenom alla. Favoriter just nu är Moa Mattson, Bianca Ingrosso, HannaliciousDela gärna med er av era favoritbloggar/era egna!!

Kollar mig i spegeln. Då menar jag inte att jag aktivt gör valet att gå fram till en spegel för att kolla hur jag ser ut 10 gånger om dagen, utan jag "smyg"speglar mig i allt som speglas så fort jag får möjligheten. Alltså om jag går förbi ett skyltfönster, en spegel eller vad som så KAN jag inte låta bli att slå ett öga på min reflektion.....

Snapchatar. Det är inte ofta min story står tom haha.

Tänker på tiden. En jättetråkig och besvärlig vana som jag ägnar mig åt i princip varje dag är att tänka på tiden. Vad klockan är, räknar på hur många timmar jag har kvar till olika saker, estimerar hur lång tid saker kommer ta, hur lång tid det är tills jag bör lägga mig och vad jag har tid att göra innan det, funderar på om jag hinner X innan jag ska börja jobba. Ett stort ångestmoment, jag har liksom en känsla av att tiden bara rinner iväg från mig. Dock är jag ganska fri från detta de dagar när jag beslutat mig för att det är okej att tiden bara går utan att jag åstadkommer något speciellt/något planerat. Bästa medicinen mot detta tänk för mig är att stiga upp tidigt och vara produktiv tidigt på dagen. Då brukar det inte bli lika jobbigt!

Masserar mina skuldror. För att jag är spänd och lätt får ont.

Smörjer in ansiktet. Med aloe vera gel och propolis från Forever, bästa för min hy! :-)

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas