matildajohansson

Kategori: YOUTUBE

min student - video

 

Hej!!

Nu har jag äntligen blivit färdig med videon från studenten!!! Wiee!! Nu är det är ungefär 10 månader sedan jag upplevde bästa dagen i livet hittils och jag kan inte fatta var tiden har taget vägen. Så sjukt hur tiden går, nyss var det vi som hade 100-dagarsfest liksom... Vill göra om allt igen igen och igen!!! Ett som är säkert är att studenten är en av de roligaste sakerna jag varit med om, och jag tror och hoppas att det syns i videon, som innehåller många men långt ifrån alla fina stunder den femte juni 2015 hade att bjuda på.

& hoppas ni alla ni som ska ta studenten iår blir taggade av videon, ni har verkligen något att se fram emot! 

 

Vlogg #2

Iiiihhhhhhhhh!!! Jag laddade precis upp en ny vlogg på kanalen!! Så nervööööööst. Hehe. Jag gillar verkligen det här med att filma och redigera märker jag redan nu! Efter två ynka videos hehe. Sooom jag suttit och fixat och trixat med denna. Tog så många timmar! Men jag lär mig väl att bli snabbare (och duktigare) tids nog när jag lärt mig programmet jag använder osv.

 

Tryck HÄR för att prenumerera på min kanaaaal :-)

 

 

 

 

Min första vlog!!

Kvalitén som är tillgänglig är kass just nu när jag publicerar detta, men min syster sa att det kan förbättras när videon varit uppe ett tag (?)...Jag är inte så bra på detta så jag vet inte hur det funkar riktigt. Förbättras det inte så får jag helt enkelt ladda upp den på nytt på något sätt. Ha tålamod med mig hehe! I vilket fall är jag faktiskt taggad på att börja med youtube lite smått, hade i vilket fall väldigt kul när jag spelade in och klippte min första vlog!

Kom gärna med förslag på vad jag kan göra om ni har några önskemål! :-)

Xx

Upp